Kuusmaa: vastaste treeneri mängutarkus sai karistatud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reimo Tamm (paremal) tänases kohtumises.
Reimo Tamm (paremal) tänases kohtumises. Foto: Liis Treimann

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa märkis pärast finaalseeria kolmanda kohtumise võitmist, et täna õnnestus ära karistada vastaste juhendaja Gert Kullamäe treeneritarkus.

Kuusmaa vihjas mängujärgses intervjuus tõsiasjale, et tartlased lubasid kalevlaste poolel üheks kangelaseks kerkinud Reimo Tammel väga vabalt visata. 13 minutit väljakul viibinud Tamm viskas selle ajaga 15 punkti.

«Vastaste treeneri mängutarkus sai karistatud. Mis teha, kui Tartu treener temast lugu ei pea ning nad lasevad Tammel ja (Armands) Škelel vabalt peale visata. Ma ei ole kusagil Euroopas näinud, et niimoodi mängitakse,» oli Kuusmaal pärast kohtumist põhjust vastaste juhendaja Gert Kullamäega norida. «Tõestasime, et meil on mängijad, kes kõik suudavad sisse visata. Tema (Tamm – toim.) tõi meile täna initsiatiivi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles