Lotuse tiimipealik: Räikkönenist ei saa esisõitjat

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotuse meeskond.
Lotuse meeskond. Foto: SCANPIX

Lotuse vormel-1 meeskonna juhi Eric Boullieri sõnul ei saa nende soomlasest piloot Kimi Räikkönen esisõitja kohta endale.

«Kuigi ajaloos on Lotuses alati olnud kindel esisõitja, siis nüüd on teised ajad ja see on minevik,» rääkis Boullier sarja ametliku kodulehe vahendusel.

Pärast viite etappi on Räikkönen sarja üldarvestuses neljandal kohal, tema meeskonnakaaslane Romain Grosjean hoiab kaheksandat positsiooni.

«Tahan, et meeskonnas oleks kaks kiiret sõitjat, nii saavutame konstruktorite arvestuses kõrgema koha. Seepärast ongi mõlemal meie piloodil võrdne positsioon,» ütles Boullier.

Lisaks meeskonna juhiks olemisele on Boullier ka Grosjeani mänedžer. «Räikkönen on eri põhjustel ehk pisut kõrgemal tasemel, kuid see ei anna põhjust talle rohkem tähelepanu pöörata. Romain teeb samuti head tööd ja areneb iga sõiduga. Ei saa unustada, et Kimi on sõitnud ligi 160 etappi, Romain vaid 12,» lisas Boullier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles