Anna Pohlak on MMil avapäeva järel 95. kohal

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Pohlak
Anna Pohlak Foto: Aivar Kullamaa

Eile said Saksamaal Boltenhagenis alguse purjetamise Laser Radial klassi naiste maailmameistrivõistlused. Eestlastest on avapäeva järel kõrgeimal kohal 95. positsiooni hoidev Anna Pohlak.

Väga muutlikus, pärastlõunal kiiruseni 10 m/s ulatunud tuules peetud võistlussõitudes sai Pohlak (Tallinna Jahtklubi) oma kvalifikatsioonigrupis 56. ja 38. tulemuse ning on hetkel 133 naise seas 95. kohal, vahendab Puri.ee.

Anne-Mari Luik (Rein Ottosoni Purjespordikool) lõpetas sõidud 58. ja 56. ning hoiab 123. kohta. Liina Kolgi (Saaremaa Merispordi Selts) avapäeva tulemusteks olid 61. ja 57. koht ning ta on hetkel 126. positsioonil. Katri Plooman (TJK) finišeeris 62. ja 64. kohaga ning paikneb 128. positsioonil. Regatti asus juhtima argentiinlanna Cecilia Carranza Saroli.

Alanud maailmameistrivõistlused on Laser Radial klassile 2012 Londoni olümpiamängude teiseks kvalifikatsiooniregatiks detsembris Austraalias peetud 2011. aasta olümpiaklasside maailmameistrivõistluste järel. Kui MMil jagati välja 75 protsenti olümpia riigikohtadest, siis nüüd võistlevad veel mittekvalifitseerunud maad, sealhulgas Eesti, ülejäänud 25 protsendi ehk üheksa olümpiapääsme nimel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles