Carlos Tevez: kõik käituvad, nagu Ferguson oleks president

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Tevez (paremal) ja Manchester City peatreener Roberto Mancini Inglismaa meistrikarikaga.
Carlos Tevez (paremal) ja Manchester City peatreener Roberto Mancini Inglismaa meistrikarikaga. Foto: SCANPIX

Argentina ründaja Carlos Tevez, kes vehkis Manchester City jalgpalliklubi esmaspäevasel võiduparaadil plakatiga «R.I.P. Fergie», mis oli suunatud Manchester Unitedi peatreeneriSir Alex Fergusoni pihta, leiab, et ei pea kellegi ees vabandama.

Ehkki Manchester City mõistis Tevezi teo hukka ja esitas ametlikus vabanduse, rääkis ründaja ise kodumaale Argentinasse puhkama jõudnuna teist juttu. Veebilehele www.ole.com.ar antud intervjuus ütles Tevez: «Tundub, nagu Ferguson oleks Inglismaa president. Kui tema mõnest mängijast halba räägib või minu kohta midagi inetut ütleb, ei nõua keegi vabandamist. Aga kui nalja teha või natuke norida, siis peab kohe vabandust paluma – mina aga ei palu vabandust.»

Tevezi käes olnud plakat vihjas tõenäoliselt Fergusoni paari aasta tagsele lausele, kui ründaja oli juba Unitedist Citysse lahkunud. Küsimusele, kas City kerkib kunagi Unitedist vägevamaks klubiks, vastas Ferguson: «Mitte minu eluajal.»

Vaata pilti Tevezist ja tema plakatist SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles