Kuulus Siena näitas Kanguri ja Taltsi koduklubile koha kätte

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur
Kristjan Kangur Foto: SCANPIX

Itaalia korvpalliliiga veerandfinaalis sai Kristjan Kanguri ja Janar Taltsi koduklubi Varese Cimberio avamängus hävitava kaotuse nimekalt Siena Montepaschilt. Põhiturniiri võitja Siena seljatas Varese koguni 92:57.

Siena tegi asjad selgeks juba avaveerandil, mis võideti 30:5 (!). Poolajaks oli Montepaschi edu juba 44:22 ja ohje ei lastud lõdvaks kuni kohtumise lõpuni.

Väikese lohutusena suutsid kaotajate ridades ühena vähestest enam-vähem korraliku partii teha just eestlased. Kristjan Kanguri arvele kogunes 27 minutiga 11 punkti (kahepunktivisked 4st 2, kolmepuntkivisked 5st 2, vabavisked 4st 1), üks lauapall ja meeskonna parimana 4 korvisöötu.

Janar Talts viskas 18 mänguminutiga 8 punkti (kahepunktivisked 5st 3, kolmepuntkivisked 2st 0, vabavisked 2st 2) ja võttis 5 lauapalli. Kangur ja Yakhouba Diawara olid ka 11 punktiga Varese reslutatiivseimad.

Siena parim korvikütt oli 17 punktiga David Andersen, Rimantas Kaukenas lisas 14 ja Ksystof Lavrinovic 12 punkti. Kolme võiduni peetava seeria teine mäng toimub laupäeval taas Sienas ning kolmas kohtumine esmaspäeval Varese koduväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles