Cavendish oli Girol taas võidukas, Kangert lõpetas peagrupis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Cavendish.
Mark Cavendish. Foto: SCANPIX

Itaalia velotuuri tänase lühima etapi (121 km) võitis grupifinišis taas Mark Cavendish (Team Sky), kellele see oli juba kolmandaks etapivõiduks sel tuuril. Ainsa eestlasena osalev Tanel Kangert (Astana) sai 35. koha, kirjutab rattaprofid.ee.

Etapi esimestel kilomeetritel peagrupist põgenendu kaks jooksikut saadi kätte 21 kilomeetrit enne finishit. Seejärel toimus juba ettevalmistus grupifinišiks ning täna suudeti viimastel kilomeetritel kukkumistest hoiduda. Kiireim oli taas Cavendish, teiseks sprintis norralane Alexander Kristoff (Katjuša) ning kolmas oli austraallane Mark Renshaw (Rabobank).

Kangert lõpetas 35. kohal, vahetult enne meeskonna liidrit Roman Kreuzigeri. Kokkuvõttes tänane etapp esikümnes muudatusi kaasa ei toonud. Liidrina jätkab hispaanlane Joaquin Rodriguez (Katjuša). Kangert on kokkuvõtets 53. kohal.

Homme on tuuril kavas esimene mägine etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles