Luik ja Pohlak lähenesid olümpiakohale

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Pohlak
Anna Pohlak Foto: Aivar Kullamaa

Saksamaal Boltenhagenis toimuvatel Laser Radial klassi MMil on Anna Pohlak ja Anne-Mari Luik on kokkuvõttes vastavalt 81. ja 83. kohal.

Reedestes sõitudes sai Pohlak 6. ja 32. koha ning asub üldarvestuses 81. kohal.  Luik sai kirja 16. ja 46. koha ning on sellega kokkuvõttes 83. Olümpiapilet on hetkel kolme riigi ja 18 punkti kaugusel.

Liina Kolk finišiseeris täna 44. ja 41. kohaga ning on üldkokkuvõttes 123. kohal. Katri Plooman (TJK) lõpetas tänased sõidud kahel korral 55. kohaga ning on kokkuvõttes 128.

Regati liidriks on tõusnud väga stabiilselt sõitev hiinlanna Xu Lijia.

Alanud maailmameistrivõistlused on Laser Radial klassile Londoni olümpiamängude teiseks kvalifikatsiooniregatiks detsembris Austraalias peetud 2011. aasta olümpiaklasside maailmameistrivõistluste järel. Kui  MMil jagati välja 75 protsenti olümpia riigikohtadest, siis nüüd võistlevad veel mittekvalifitseerunud maad, nende hulgas Eesti, ülejäänud 25 protsendi ehk üheksa riigikoha nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles