Flora ja Kalev alustavad vutipidudega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora.
FC Flora. Foto: Andres Haabu

Jalgpallihooaja esimene Starmani vutipidu toimub täna A. Le Coq Arenal ning kulmineerub kell 17.00 algava FC Flora ja Tallinna Kalevi mõõduvõtuga.

Hooaja alguse rabeduse järel hoiab Flora teist kohta, olles tõusnud võrdsete punktide juurde Nõmme Kaljuga. Nii astutakse Kalevi vastu väljakule kindla soosikuna, ehkki Meistriliiga uustulnuk mõneti üllatuslikult viiendat kohta hoiab.

Meeskondade esimeses kohtumises aprillialguse lumesajus võitis Flora 3:0 ja ootab sama kindlat üleolekut ka koduseinte toel.

«Järjekordne kodumäng, kus oleme kindlad favoriidid. Vaatamata sellele, et JK Tallinna Kalev on mänginud viimased voorud hästi nii Levadia kui ka Tartu Tammeka vastu, sõltub mängu tulemus suures osas meist endist,» sõnas Flora loots Martin Reim.

«Viimased kaks mängu enne väikest pausi. Väga oluline on nendest maksimum võtta, kui tahame konkurentsis püsida. Usun, et me suudame seda teha,» ütles poolkaitsja Andre Frolov.

Kalevi jaoks oleks viigistamine, rääkimata võidust Flora vastu ülisuur saavutus, sest kuraditosinast omavahelisest matšist 12 on võitnud Flora ja vaid korra on tehtud viik. Samas on Kalev end sel hooajal korduvalt üllatusvõimelisena tõestanud.

«Saame üle pika aja mängida taas Eesti jalgpallipalees. Proovime kindlasti enda parimat mängu näidata ning motivatsiooni peaks Flora vastu mängides poistel kõvasti olema,» sõnas Kalevi peatreener Sergei Ratnikov. «Sel aastal oleme nii mõnelgi korral suurte klubidega mänginud võrdset mängu. Loodetavasti tuleb tuline heitlus, kus sel päeval parem meeskond võtab oma. Kuna tegu on ka Starmani vutipäevaga, siis oodata on kindlasti palju pealtvaatajaid, seega teen üleskutse ka kõigile Kalevi fännidele, et nad meid ikka toetama tuleks.»

Aleksei Savitski lisas: «Isiklikult üritan laupäevaks terveks saada ja mänguvalmis olla ning sellega pakkuda treeneritele suuremat mängijate valikut eelseisvaks kohtumiseks. Me oleme viimastes mängudes näidanud, et suudame nii tugevate vastastega mängida kui ka rasketest olukordadest viimasel minutil välja tulla. Seega kogu meeskond on soovib ka Flora vastu üllatust pakkuda.»

Teistes kell 17.00 algavates kohtumistes on vastamisi Trans – Kalju ja Sillamäe – Paide. Kell 14.00 mängivad  Tammeka – Kuressaare ning Levadia – Viljandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles