Video: Lakers on NBAs väljalangemise äärel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Los Angeles Lakers ja Kobe Bryant on väljalangemisele lähedal.
Los Angeles Lakers ja Kobe Bryant on väljalangemisele lähedal. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA on raskes seisus Los Angeles Lakers, kes kaotas läinud ööl Oklahoma City Thunderile 100:103 ja on nelja võiduni mängitavas play-off-seerias 1:3 taga.

Thunder viskas viimase 7 minuti ja 45 sekundiga Lakersist koguni 14 punkti enam ning võttis Kevin Duranti ja Russell Westbrooki vedamisel võõrsil võidu. Westbrook viskas 37 punkti, Durant lisas 31 punkti ja võttis 13 lauapalli.

Lakersit ei päästnud ka Kobe Bryanti 38 silma. Andrew Bynum viskas 18 punkti ja võttis 9 lauapalli. Thuder suutis taas hästi nullida Pau Gasoli, kelle arvele jäi vaid 10 punkti. Seeria viies mäng peetakse homme Oklahoma koduväljakul.

Endiselt jätkab võimsalt San Antonio Spurs, kes pole pidanud tänavu play-offis veel kordagi kaotust tunnistama. Los Angeles Clippersist saadi kolmandat korda jagu numbritega 96:86. Tony Parker viskas 23 punkti ja andis 10 korvisöötu, Tim Duncan lisas 19 punkti ja võttis 13 laupalli. Clippersi parim oli Blake Griffin 28 punkti ja 16 lauapalliga, Mo Williams lisas 19 punkti. Spursil on võimalik edasipääs tagada juba täna õhtul peetavas neljandas mängus.

Vaata Lakersi ja Oklahoma mängu kokkuvõtet SIIT ning Spursi ja Clippersi mängu kokkuvõtet SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles