Rahulolematu Torres lahkub Chelseast?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres
Fernando Torres Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi hispaanlasest ründajal Fernando Torresel on seljataga karjääri kõige kehvem hooaeg, mängija ei suutnud kuidagi väravalöömisega hakkama saada ning pääses meeskonna eest väljakule episoodiliselt.

Seetõttu tahab rahulolematu Torres klubiga asjad selgeks rääkida ja siis otsustada, kus ta oma karjääri jätkata soovib.

«Elasin selle hooaja jooksul üle oma karjääri negatiivseimad momendid,» rääkis Torres Diario Asi vahendusel. «Vaadates meie koosseisu, siis tunnen, et mind on klubis ebaõiglaselt koheldud.»

Sel hooajal lõi eelmise aasta jaanuaris Liverpoolist 50 miljoni naela eest ostetud Torres kõikides liigades kokku 11 väravat.

«Olen heas vormis ning näljasem kui kunagi varem, kuid olen pidanud liiga palju aega varumeestepingil veetma,» rääkis hispaanlane. «See hooaeg oli mu karjääri suurim pettumus.»

«Istume nüüd Chelsea juhtkonnaga läbirääkimisi pidama, sest sellist rolli nagu sel aastal, ma endale siin ei soovi,» lisas Torres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles