Eestisse võitma tuleva Taaramäe käsi on hästi paranenud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Indrek Hiibus

Profirattur Rein Taaramäe, kes stardib eeloleval nädalavahetusel kodumaal Estonian Cycling Weekendil, treenib juba mitmendat nädalat Sierra Nevada mägedes. Oma varasemas blogipostituses Eestisse võitma tulla lubanud Taaramäe kinnitab, et kuu aja eest kukkudes murdunud käeluu on kenasti paranenud.

«Tervisest nii palju, et palav ilm tegi vahepeal hääle kähedaks,» kirjutab Taaramäe oma blogis. «Nahale kandsin 30+ kreemi, siin on UV tase 8. Paljud teised keskuses olijad kreemi ei kasutanud ja käivad ringi nagu punased maasikad! Ja vasakut kätt peaaegu enam ei tunnegi. Kõik töötab! Homme peaks siiski 15-20 kraadi ja päike olema, nii et saab jälle hagu anda, kuid päris lammas ma kah pole, see ongi viimane päev, kus üldse hagu võib anda, sest Estonian Cycling Weekendiks pean nüüd järgnevad päevad puhkama, kui karvajalgade käest rattarallil põske ei taha saada, kohtumiseni Tartu Rattarallil,» kirjutab Taaramäe.

Lisaks kirjeldab Taaramäe, kuidas võttis treeningul mõõtu kolme aasta taguse Hispaania velotuuri võitja Alejandro Valverdega. «Õnneks sain eile korraliku trenni ära tehtud. Oli korralik lõigupäev ja sain endale mägedesse korraliku vastase ning oli huvitav. (Valverde platsis. Esmane mulje: hästi sõbralik laia naeratusega muhe sell, aga kõvaketta peal on ainult hispaania keel, seega põhiliselt midagi peale tere ja head aega rääkida ei mõistnud). Muidugi võidu ei sõitnud, aga keegi teine meie tempos ei püsinud. Viimast nädalat võib lugeda üliigavaks. Kõige kihvtimad tegevused päevas on trenn ja söömine!» märgib Taaramäe.

Loe Taaramäe täispikka postitust paf.com blogis siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles