Talts ja Kangur aitasid Varese üllatusvõiduni

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur
Kristjan Kangur Foto: SCANPIX

Kristjan Kangur ja Janar Talts veel suvepuhkusele ei pääsenud, sest Itaalia Liiga veerandfinaali kolmandas mängus üllatati Euroliiga tippklubi Siena Montepaschit 73:70 (30:41) ja vähendada seeria kaotusseisu 1:2-le.

Mäletatavasti oli Varese kahes esimeses veerandfinaalmängus tunnistanud valitseva Itaalia meistri keskmiselt 25,5-punktilist paremust. Midagi head ei tõotanud ka eilse kohtumise algus, kui Siena juhtis parimal juhul kolmandal veerandajal juba 15-silmaga (47:32), kirjutab Basket.ee.

Siis sattus aga suurepärasesse hoogu Varese horvaatlane Rok Stipcevic, kelle kaheksa järjestikust  punkti algatasid kodumeeskonna otsustavaks saanud 15:2 vahespurdi. 

Eesti koondise tugitalad alustasid mõlemad algrivistuses. Janar Talts panustas võitu 25 mänguminutiga 7-punkti ja 6 lauapalli ning hüppeliigesevigastusega kimpus Kristjan Kangur lisas 5-silma ja 6 lauda. 

Mängu kangelaseks kerkinud Rok Stipcevic tõi üleplatsimehena 19-punkti. Montepaschi parimaks tõusis 16-silma toonud leedulane Rimantas Kaukenas. 

Veerandfinaalseeria neljas kohtumine peetakse kolmapäeval Vareses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles