Täna teatas sportlaskarjääri lõpust viimaste aastate Eesti parim naissportlane Triin Aljand, kes oma eduka karjääri jooksul võitis kokku viis Euroopa meistrivõistluste medalit. 2012. aastal võitis ta Debrecenis 50 m liblikujumises hõbemedali. Lisaks on Aljandi auhinnakapis veel neli lühiraja Emilt võidetud medalit (kolm hõbedat ja kaks pronksi). Aastatel 2011 ja 2012 valiti ta Eesti parimaks naissõportlaseks.
Täna teatas sportlaskarjääri lõpust viimaste aastate Eesti parim naissportlane Triin Aljand, kes oma eduka karjääri jooksul võitis kokku viis Euroopa meistrivõistluste medalit. 2012. aastal võitis ta Debrecenis 50 m liblikujumises hõbemedali. Lisaks on Aljandi auhinnakapis veel neli lühiraja Emilt võidetud medalit (kolm hõbedat ja kaks pronksi). Aastatel 2011 ja 2012 valiti ta Eesti parimaks naissõportlaseks. Foto: SCANPIX

Ungaris peetavatel ujumise pika raja Euroopa meistrivõistlustel võitis Triin Aljand 50 meetri liblikujumises hõbemedali.

Aljand püstitas ajaga 25,92 Eesti rekordi. Euroopa meistriks tuli rootslanna Sarah Sjöström 25,64-ga. Kolmanda koha sai Ingvild Snildal Norrast.

Kommentaarid
Copy