Kangert jätkab Girol tublis tempos

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert
Tanel Kangert Foto: Margus Ansu

Itaalia velotuuril sõidetud künkliku 16. etapi võitis hispaanlane Jon Izaguirre Insausti (Euskaltel Euskadi). Tanel Kangert (Astana) lõpetas etapi 33. kohaga, vahendab rattaprofid.ee.

 

Izaguirre kuulus 10-mehelisse jooksikute gruppi, mis sõidu alguses peagrupist eraldus. Peagrupp ei olnud huvitatud jooksikute püüdmisest ning peagi oli selge, et etapivõidu võtab üks jooksikutest. Umbes 3 kilomeetrit enne finišit suutis Izaguirre teised jooksikud seljataha jätta ning esimesena üle finishijoone veereda. Teise koha sai itaallane Alessandro De Marchi (Androni) ning kolmas oli hollandlane Stef Clement (Rabobank).

Favoriitide grupp, kus ka Kangert, kaotas võitjale täna ligi 9 minutit.

Kokkuvõttes tänane etapp esikümnes muudatusi kaasa ei toonud. Liidrina jätkab Joaquin Rodriguez (Katjuša). Ryder Hesjedal (Garmin-Barracuda) on teisel kohal, kaotades liidrile 30 sekundit. Kolmandal positsioonil on itaallane Ivan Basso (Liquigas, +1.22). Kangerti meeskonnakaaslased Paolo Tiralongo ja Roman Kreuziger on vastavalt neljandal ja viiendal kohal. Kangert hoiab 42. kohta, kaotades liidrile 25.15.

Homme on Itaalia velotuuril kavas mägine etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles