Venno ja Jago koduklubid pääsesid Meistrite liigasse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno
Oliver Venno Foto: CEV

Võrkpalli Euroopa Meistrite liiga meeskondade arv suurenes eelolevaks hooajaks 28ni. Kõige rohkem klubimeeskondi lubas Euroopa Võrkpalli Konföderatsioon välja panna Itaalial, Venemaal, Poolal, Belgial ja Saksamaal.

Itaalia võrkpalliau eest on väljas maa tänavune meister Lube Macerata, karikavõitja Trentino ja põhiturniiri kolmandana lõpetanud Cuneo meeskond, vahendab volley.ee.

CEV oli andnud seni loa kaks meeskonda välja panna Kreekal, Venemaal, Poolal, Belgial, Türgil ja Prantsusmaal. Kreeklased loobusid. Ühe meeskonnaga olid Meistrite liigas esindatud Saksamaa, Austria, Hispaania ja Tšehhi. Nüüd said kohti juurde Venemaa, Poola, Belgia, Saksamaa, aga ka Rumeenia, Bulgaaria ja Montenegro. Wild cardiga pääses Meistrite liigasse kuus meeskonda rohkem kui mullu - kaheksa.

Venemaalt pääses Meistrite liigasse maa viitsemeister Moskva Dünamo (võitis tänavu CEV-i karika), Belgias neljandaks jäänud Roeselare Knack (Eerik Jago), Saksamaalt tšempion Berliini RV, karikavõitja VfB Friedrichshafen (Oliver Venno) ja põhiturniiri võitja Hachingi Generali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles