Rodriguez võitis taas, Kangerti tiimil Giro 17. etapp ebaõnnestus

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joaquim Rodriguez
Joaquim Rodriguez Foto: SCANPIX

Itaalia velotuuril oli täna kavas raske mägine etapp, mille võitis liidrisärgis sõitnud hispaanlane Joaquin Rodriguez (Katjusha). Tanel Kangerti meeskonna Astana päev ebaõnnestus.

Astana meeskonna liidril Roman Kreuzigeril oli probleeme juba eelviimasel tõusul ning Kangert jäi koos temaga favoriitide grupist maha, et tiimi liidrit aidata. Teine Astana liider Paolo Tiralongo jäi favoriitidest maha viimasel tõusul, vahendab rattaprofid.ee.

Võitja selgus kuue mehe finišist, kus Rodrigueze järel sai teise koha Ivan Basso (Liquigas) ning kolmas oli kanadalane Ryder Hesjedal (Garmin-Barracuda). Tiralongo jõudis finišisse 17. mehena, võitjast maas 2.47. Kreuziger sai 30. koha, kaotades 11.26 ning teda päev otsa aidanud Kangert 37. koha (+11.41).

Kokkuvõttes jätkab liidrina Rodriguez. Hesjedal on teisel kohal ning Basso kolmandal. Tiralongo on parima Astana ratturina 8. kohal, liidrist maas üle 4 minuti. Kangert tõusis 35. kohale (+36.56).

Homme on Girol kavas tasase maa etapp. Velotuur lõpeb pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles