Kalev loobuks Bamba Fallist vaid suure rahapataka eest

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo keskmängija Bamba Fall (palliga).
Kalev/Cramo keskmängija Bamba Fall (palliga). Foto: Liis Treimann

Kaks aastat järjest Eesti meistriks kroonitud Kalev/Cramo korvpalliklubi presidendi Ivar Valdmaa sõnul on kindel kolme leegionäri lahkumine, ainsana loodetakse enda juures hoida tsenter Bamba Falli.

«Falliga on meil kolmeaastane leping. Loobume sellest vaid juhul, kui keegi tuleb ja lööb meile rahapatakaga vastu pead,» kinnitas Valdmaa ja nentis, et arvestades Falli näitajaid ja madalat hinda, pole asjade selline käik sugugi võimatu.

Ülejäänud leegionäridega olevat asi selge. Statisti rolli jäänud Anthony Nelson lahkub, kogenud valgevenelase Pavel Uljankoga pole tulevikku silmas pidades samuti arvestatud, kaks hooaega Kalevis veetnud lätlane Armands Škele jahib aga rikkamat ja tugevamat klubi.

Samas ei kavatse ka Kalevi juhid ise paigal tammuda, vaid on teatanud, et plaanivad tulevaks hooajaks meeskonna eelarvet kahekordistada ja tuua juurde tugevaid leegionäre. Peale Eesti meistriliiga on kindlasti plaanis osaleda Ühisliigas ja eurosarjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles