Taaramäe: täna oli raske sõita

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna-Tartu Grand Prix 2012 pressikonverents. Esiplaanil Rein Taaramäe.
Tallinna-Tartu Grand Prix 2012 pressikonverents. Esiplaanil Rein Taaramäe. Foto: Magus Ansu

Täna Estonian Cycling Weekendi raames toimunud UCI 1.1 kategooriasse kuuluva Tallinn-Tartu GP võitis prantslane Said Haddou (Europcar). 

Rein Taaramäe (Cofidis) oli parima eestlasena kuues.

«Konditsioon täna väga hea ei olnud, raske oli sõita,» kommenteeris Taaramäe tänast sõitu. «Õnneks jagasin õige minekuhetke ära. Lõpus ei julgenud ise eriti rünnata, ainus võimalus selleks oleks olnud 3 km enne lõppu ja enne laskumist.»

 «Kodumaal sõitmine motiveerib väga tugevalt! Ikka tahad ju kodus võita. Eks homme näeme, kuidas läheb, aga kindlasti annan endast maksimumi,» lisas Taaramäe.

Võidumees Haddou jäi sõiduga samuti rahule. «Meeskonna süsteem toimis väga hästi, paika olid pandud kolm meest, kes võiksid jooksikud olla ja neist kaks said ülesandega hakkama,» rääkis võitja. «Üldmulje on väga hea, olen rahul, et sain tulla ja veel rohkem rahul et võitsin.»

Tänases sõidus püsis väga pikalt ees neljane liidergrupp, kelle hulgas oli ka Estonian National Teami liige Alo Jakin. «Lootsime ikka maksimumi ja et Jõgeval läheks tagumine grupp rohkem laiali, aga ei läinud nii. Homme olen stardis võidumõtetega, alla selle ei ole mõtet mõelda,» ütles Jakin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles