Blatter tahab penaltiseeriatele lõpu teha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIFA president Sepp Blatter.
FIFA president Sepp Blatter. Foto: SCANPIX.

FIFA president Sepp Blatterile ei meeldi mängujärgne penaltiseeria ning tema arvates on vaja alternatiivset lahendust, kirjutab The Guardian.

Sel aastal on juba kaks suurt turniiri, Aafrika rahvuste karikas ja Meistrite liiga, penaltilöökidega otsustatud ning Blatterile meeldiks, kui tähtsad lahingud saaks viigilise mänguseisu korral teistsuguse lõpu, vahendab Soccernet.ee.

«Jalgpall võib olla tragöödia, kui sa penaltite löömiseni jõuad. Jalgpall ei tohiks minna üks-ühe vastu, penaltitega kaotab jalgpall oma olemuse,» ütles Blatter Budapestis toimunud FIFA konverentsil.

«Ehk suudab Franz Beckenbauer oma grupiga sellele olukorrale tulevikuks lahenduse leida,» avaldas Blatter oma seisukoha.

Beckenbauer on üks FIFA poolt kokku pandud töörühma Task Force Football 2014 liikmeid, mille ülesandeks on välja pakkuda võimalusi, kuidas jalgpalli arendada

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles