Inglismaa koondise väravavaht jääb vigastuse tõttu EMist kõrvale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Ruddy (keskel) Inglismaa koondise treeningul koos inglaste esipuuriluku Joe Harti(vasakul) ja Robert Greeniga.
John Ruddy (keskel) Inglismaa koondise treeningul koos inglaste esipuuriluku Joe Harti(vasakul) ja Robert Greeniga. Foto: SCANPIX

EMiks Inglismaa jalgpallikoondisesse arvatud Norwich City väravavaht John Ruddy murdis sõrme ja jääb seetõttu finaalturniirist siiski eemale.

25-aastane puurilukk ei ole seni Inglismaa koondist esindanud ning ka EMil oleks tema ülesandeks olnud kolmanda väravavahi roll.

«Inglismaa Jalgpalli Liit kinnitab, et Norwich City väravavaht John Ruddy murdis neljapäevasel treeningul sõrme ja jääb seetõttu EMist eemale,» teatas Inglismaa Jalgpalli Liit.

Ruddy asemel teenis nüüd koondisekutse 19-aastane Birmingham City väravavaht Jack Butland, kes pole samuti varasemalt Inglismaa A-koondist esindanud. Lõppenud hooaja veetis ta laenulepingu alusel Cheltenham Towni meeskonnas.

Inglismaa koondisele valmistavad muret ka Liverpooli paremkaitsja Glen Johnsoni ja Manchester Unitedi ründaja Danny Welbecki traumad, mis ei lubanud neil neljapäevasest harjutuskorrast osa võtta.

Väidetavalt ei pruugi mõlemad mehed mängukorda saada ka EMi ajaks ning seega on inglaste peatreener Roy Hodgson valmis vaadanud neile ka võimalikud asendajad.

Ründajatest oleks Hodgsoni järgmine valik Chelsea edurivimees Daniel Sturridge ning kaitsjatest võib kutse teenida Liverpooli mängija Martin Kelly.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles