Tallinna ralli võitis Aleksei Lukjanuk

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Lukjanuk
Aleksei Lukjanuk Foto: rally.ee

Tallinna ralli võitis Venemaa rallipaar Aleksei Lukjanuk/Aleksei Arnautov, kes võitsid viimasest viiest kiiruskatsest neli.

Kokku sõideti rallil täna üheksa kiiruskatset ja eile kaks publikukatset.

Venelaste järel said teise koha Raul Jeets/ Andrus Toom ning kolmandaks tulid Timmu Kõrge/Erki Pints.

Vaata tulemusi!

Võistluse käik:

Üheksanda ehk viimase kiiruskatse võitisid taas Lukjanuk/Arnautov, kes kindlustasid sellega ka üldvõidu. Järgnesid Kõrge/Pint ning Margus Murakas/Tom Rist.

Kaheksa kiiruskatse järel juhivad Lukjanuk/Arnautov, teisel kohal on eestlased Sander Pärn ja Kristo Kraag, kes kaotavad liidrile vaid 1,2 sekundit. Neile järgnevad Raul Jeets ja Andrus Toom, nemad kaotvad Lukjanukile/Arnautovile 2,3 sekundit.

Seitsmendal katsel andsid Lukjanuk/Arnautov esikoha käest, lastes Raul Jeetsi ja Andrus Toomi endast mööda. Vahe vaid 0,4 sekundit.

Pärast kuuendat kiiruskatset tõusis esimeseks Venemaa rallipaar Aleksei Lukjanuk/Aleksei Arnautov. Teist kohta hoiavad eestlased Timmu Kõrge/Erki Pints, kes jäävad liidritest maha 4,5 sekundit. Kolmandad on Sander Pärn ja Kristo Kraag, kes kaotavad venelastele 6,5 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles