Timo Sild tuli orienteerumise Balti meistriks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Sild
Timo Sild Foto: Eesti Orienteerumisliit

Sigulda lähistel Ratniekis joosti tänavuste Balti meistrivõistluste individuaalvõistlus orienteerumisjooksu tavarajal.

Äsjasel EMil Eesti parim olnud Olle Kärneri puudumisel tõi Eestile meesteklassis kastanid tulest välja Timo Sild. EMil vormilanguse läbi teinud mees oli nüüd hoopis paremas minekus ja tõi võistkonnale väärtusliku esikoha 44-sekundilise eduga leedulase Simonas Krepsta ja ligi 4-minutiga lätlase Mārtiņš Sirmaisi ees. Teise eestlasena jõudis esikümnesse Lauri Sild, kes lõpetas kaheksanda kohaga.

Naistest oli kõigist selgelt üle leedulanna Sandra Paužaite, kuid ülejäänud kaks poodiumikohta olid Anu Åkermani ja Merike Vanjuki päralt. Esikümnesse jõudis seitsmenda kohaga ka Kirti Rebane.

Balti meistrivõistlustel osalevad Eesti, Läti, Leedu, Peterburi ja Valgevene täiskasvanute- ja noortekoondised. Balti MV maastikuks on Gauja ühe väiksema lisajõe sügav org, rajad on tiitlivõistlusele kohaselt rasked nii füüsiliselt kui tehniliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles