Torres: Abramovitš keelitas mind Chelseasse jääma

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres jätkab tõenäoliselt karjääri siiski Chelseas.
Fernando Torres jätkab tõenäoliselt karjääri siiski Chelseas. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea hispaanlasest ründaja Fernando Torres oma möödunud hooajaga rahule ei jäänud ja seetõttu on tema tulevik klubis küsimärgi all.

Pärast Meistrite liiga finaali võitu tegi hispaanlane meedia vahendusel üsna teravaid märkusi selle kohta, kuidas meeskond teda kohtles.

Eile rääkis Hispaania koondisega laagris viibiv ründaja aga, et Chelsea omanik Roman Abramovitš keelitas teda Londoni klubisse jääma. «Vestlesin Roman Abramovitšiga ja ta usub jätkuvalt minu võimetesse ning soovis minu jätkamist klubis, sest olen oluline osa meeskonnast,» ütles Torres The Independenti vahendusel.

«Veel veebruaris olin kindel, et vähesed mänguminutid klubis jätavad mu ka koondisest välja. Nüüd aga tunnen koondise peatreeneri usaldust ja olen valmis mängima siis, kui mind vajatakse. Annan endast parima,» lisas ründaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles