ManU esiväravavaht: tulime Eestisse võidumõtetega

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna jõudis Tallinnasse Hispaania kuni 21-aastaste jalgpallikoondis, kes neljapäeval kohtub Euroopa meistrivõistluste valikmängus Eestiga. Pildil koondise tuntuim nimi, Manchester Unitedi esiväravavaht David de Gea.
Täna jõudis Tallinnasse Hispaania kuni 21-aastaste jalgpallikoondis, kes neljapäeval kohtub Euroopa meistrivõistluste valikmängus Eestiga. Pildil koondise tuntuim nimi, Manchester Unitedi esiväravavaht David de Gea. Foto: Mihkel Maripuu

Täna jõudis Tallinnasse Hispaania U21 jalgpallikoondis, kes neljapäeval kohtub Euroopa meistrivõistluste valikmängus Eestiga.

Rahvusmeeskonna tuntuim nimi on Manchester Unitedi esiväravavaht David de Gea, kes kuulus ka Hispaania täiskasvanute koondise kandidaatide sekka.

«ManUs mängimine oli suurepärane kogemus, nautisin Inglismaal iga mängu,» sõnas Unitedi puurilukk Postimehele.

Meestekoondisesse pääsemise üle de Gea pead ei murra. «Hetkel olen siin ja keskendun EM-mängudele U21 koondisega ning annan endast kõik, et tiitel võita. Tulime siia võidumõtetega,» ütles ta. «Pettumust suurde koondisesse mittepääsemise üle ma ei tunne, minu ees on kolm väga head väravavahti, ent küll tuleb ka minu aeg,» lisas ta.

Suvisest EMist rääkides pole de Gea sõnul mingit kahtlust, kes Euroopa parimaks meeskonnaks kroonitakse. «Euroopa meistriks tuleb loomulikult Hispaania!» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles