Liverpooli uueks peatreeneriks saab Brendan Rodgers

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brendan Rodgers
Brendan Rodgers Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi on väga lähedal Brendan Rodgersi nimetamisele uueks peatreeneriks.

Swansea City tänavuseks hooajaks Inglismaa meistriliigasse tõstnud ja seal vastu ootusi kõrgele 11. kohale viinud Rodgersi teenete vastu tundis Liverpool huvi juba siis, kui senine peatreener Kenny Dalglish pärast hooaja lõppu ameti maha pani. Tookord Rodgers keeldus, kuid on nüüdseks meelt muutnud.

Swansea ei tee Rodgersile takistusi ning klubidel jääb veel vaid omavahel kokku leppida kompensatsioonisumma, mis ulatub eeldatavasti umbes viie miljoni naelani. 39-aastane põhjaiirlane Rodgers sõlmib Liverpooliga kolme aasta pikkuse lepingu.

Kaua spekuleeriti, et Liverpooli peatreeneri kohale asub Wigani juhendaja Roberto Martinez, ent Ameerikas klubi omanikega kohtumas käinud hispaanlasega kokkuleppele ei jõutud. Väidetavalt sai takistuseks asjaolu, et Liverpool sooviks uueks spordidirektoriks määrata nimeka Louis van Gaali, kuid Martinezile selline töökorraldus ei sobinud. Sama nõuab ka Rodgers, ent tema palkamise nimel on Liverpool valmis ka van Gaali teenetest loobuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles