Itaalia peatreener on valmis koondise EMilt eemale jätma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia jalgpallikoondis.
Itaalia jalgpallikoondis. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondise peatreener Cesare Prandelli teatas, et ta oleks valmis koondise EMilt kõrvale jätma, kui talle selline käsk antaks.

Itaalia jalgpalli tabas hiljuti järjekordne kihlveoskandaal ning esmaspäeval arreteeriti seetõttu 19 inimest, nende seas oli ka Roma Lazio kapten Stefano Mauri. Rahvuskoondise treeninglaagris politsei poolt küsitletud Domenico Criscito jäeti seetõttu ka koondisest välja.

Itaalia peaminister Mario Monti on juba ette pannud, et jalgpall võiks sellest võita, kui selle mängimine kaheks või kolmeks aastaks peatada. Seepeale teatas Prandelli, et tema oleks valmis Itaalia koondise EMilt kõrvale jätma, kui talle selline käsk antakse.

«Kui mulle öeldakse, et jalgpalli heaolu pärast oleks parem, kui me turniiril ei osaleks, siis see ei oleks minu jaoks probleem,» sõnas Prandelli RaiSportile. «Minu arvates on ka tähtsamaid asju.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles