Gasol: me ei karda olümpial mitte kedagi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Los Angeles Lakersi ja Hispaania koondise keskmängija Pau Gasol on Londoni olümpiaks kõrged eesmärgid seadnud.
Los Angeles Lakersi ja Hispaania koondise keskmängija Pau Gasol on Londoni olümpiaks kõrged eesmärgid seadnud. Foto: SCANPIX

Hispaania korvpallikoondise ja Los Angeles Lakersi keskmängija Pau Gasol tahab Londoni olümpiamängudel oma medalisaaki täiendada.

«Ootused olümpia eel on kõrged. Konkurents on kõva, ent ootan Londonis mängimist väga,» rääkis Gasol FIBA.comile antud intervjuus.

«Võitleme kindlasti kulla nimel, usun, et oleme võimelised turniiri ära võitma. Meil on talenti ja kõik on väga motiveeritud ning valmis endast 100 protsenti andma. Me ei karda mitte kedagi,» ütles 31-aastane Gasol.

«Vahel meenutan Pekingi olümpia finaalikaotust USA vastu, kuid Londonis on kõik uus. Näen finaalivastastena hea meelega ameeriklasi, neil on alati tasemel meeskond.»

«Samas ei maksa arvata, et vaid Hispaania ja USA pretendeerivad kullale – kõik meeskonnad annavad endast parima, et medalit võita,» lisas hispaanlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles