Piltuudis: naiskorvpallurid osalesid heategevusüritusel «Teksades rinnavähi vastu»

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusnaiskonna mängijad võitlesid teksades rinnavähi vastu. Pildil (vasakult) Mirjam Nikolai, Annika Köster, Kerttu Jallai ja Merike Anderson.
Rahvusnaiskonna mängijad võitlesid teksades rinnavähi vastu. Pildil (vasakult) Mirjam Nikolai, Annika Köster, Kerttu Jallai ja Merike Anderson. Foto: basket.ee

Eile toimus Eesti Vähiliidu kampaania «Teksades rinnavähi vastu» suur tuluõhtu. Eesmärgiks oli suurendada naiste ja meeste teadlikust rinnavähist ning koguda raha rinnavähi ennetustegevuseks.

Muuhulgas astusid Itaalia teksabrändi MET modellidena üles Eesti korvpallikoondise liikmed Merike Anderson, Kerttu Jallai, Mirjam Nikolai ja Annika Köster, kirjutab basket.ee.

«Kindlasti saime ühe põneva kogemuse võrra rikkamaks. Kuid nii huvitav ja glamuurne kui see ka polnud, jääme siiski oma liistude juurde ja hakkame esmaspäeval koondisemängudeks treenima,» kommenteeris koondise kapten Merike Anderson.

Lisaks vapratele ja ilusatele naiskorvpalluritele osalesid moeshowl ka saatesarja «Eesti Tippmodell» tüdrukud.
Heategevuslikul kontserdil esinesid kampaania patron Birgit Varjun, särtsakas Tanja Mihhailova ning Uku Suviste.

Naiste rahvuskoondise Euroopa meistrivõistluste valiksarja mängud algavad 13. juunil. Esimene kohtumine peetakse Audentese Spordihallis Šveitsi vastu. Mäng algab kell 19.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles