Kõhutõbi rikkus Mandri sõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: Toomas Huik

Suurte plaanidega möödunud nädalavahetusel sõidetud velotuurile Tour du Haut Var läinud rattaproff Rene Mandri võistluse rikkus kõhutõbi.

«Pull hakkas pihta juba ööl vastu esimest etappi. Tundsin öösel, et kõhus keerab veidi ja sain aru, et olen söönud midagi, mis ei taha seedida,» kirjeldas Mandri portaalile rattaprofid.com. «Arvan, et tomatikaste, mida õhtusöögil koos makaronidega pakuti, oli mulle vastukarva.»

Hommikul ei olnud Mandri enesetunne eriti halb, kuid sõidu käigus olukord halvenes. Ka järgmisel päeval probleemid jätkusid ning rattur otsustas veidi pärast poole maa läbimist ratta seljast maha astuda.

«Väga kehv nädalavahetus oli minu jaoks,» võttis pettunud rattur võistluse kokku. «Läksin kindlasti tulemust tegema. Vorm lubas seda ning mõlema etapi finishid olid mulle kondi järgi. Isegi treener ütles, et mina Efimkin ja Roche oleme meeskonna liidrid...»

Eile meeskonnaga treeninglaagrisse sõitnud Mandri sõnul peaks tervis ilmselt paari päevaga paranema. Järgmise stardi teeb ta 7. märtsil Itaalia ühepäevasõidul Monte Paschi Eroica ning seejärel ootab ees ProTouri kalendrisse kuuluv Tirreno-Adriatico.

«Vorm on mul praegu hea ja kui midagi vahepeal ei juhtu, siis peaksin järgmistel sõitudel suutma võidelda kõrgete kohtade eest,» teatas Mandri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles