Naiste võrkpallikoondist hakkab juhendama Peeter Vahtra

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondise peatreener Peeter Vahtra.
Koondise peatreener Peeter Vahtra. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel toimunud Eesti Võrkpalli Liidu juhatuse koosolekul (seda juhatas alaliidu uus president Hanno Pevkur) kuulati muuhulgas ära Eesti naiste koondise peatreeneriks kandideeriva Peeter Vahtra programm ja seisukohad.

Põhikohaga Audentese spordikoolis treenerina töötav Vahtra soovib koondisse kandideerima kutsuda kõik kodu- või välismaal mängivad võrkpallurid, vanusele vaatamata. Kandidaate on tema silmis üle kahekümne, sealhulgas kolm mängijat USA ülikoolidest. Teise treenerina soovib Vahtra enda kõrval näha Pärnu VK meeskonda juhendavat Urmas Talit. Nii Vahtra kui Tali pälvisid juhatuse poolehoiu, kirjutab volley.ee.

Esindusnaiskonda saab võistlemas näha augustikuus, esimesteks vastasteks kokkumängu arendamisel soovitakse kutsuda Soome, Rootsi, Valgevene ja/või Läti naiskond. Vahtra ülesande teeb probleemsemaks tõsiasi, et meie paremad saalivõrkpallurid on edukad ka rannas, mistõttu mõned võistlused kattuvad. Samas on peatreeneri hubiorbiidis silmapaistvate eeldustega noori.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles