Kas ManU kulutab kolme mängija ostmiseks 86 miljonit eurot?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Modric palliga.
Luka Modric palliga. Foto: SCANPIX

Tänavu Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel teise kohaga leppima pidanud Manchester United soovib suvel meeskonda täiendada ning sihtmärkideks on võetud Luka Modric, Leighton Baines ja Cheick Tiote.

Kuigi Ryan Giggs ja Paul Scholes kuuluvad ka järgmisel hooajal ManU ridadesse, siis vajab meeskond keskväljale lisajõudu ning Modric ja Tiote oleks klubi jaoks ideaalsed täiendused, kirjutab Sportsmail.

Baines oleks samas alternatiiv vasakkaitses tegutsevale Patrice Evrale. Modrici eest tuleks ManU-l maksta aga 38 miljonit eurot, Tiote eest 24 ja Bainesi eest samuti 24 miljonit eurot.

Samas tundub ebatõenäoline, et ManU peatreener Alex Ferguson hakkaks selliseid summasid kulutama. «Oleme kõikide nende mängijate kohta uurinud, kuid sir Alex ei maksa selliseid meeletuid üleminekusummasid,» teatati ManU-st.

Kõige pingsamalt on ManU seni jahtinud Dortmundi Borussia jaapanlasest poolkaitsjat Shinji Kagawat, kelle eest tuleb neil maksta arvatavasti 17 miljonit eurot.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles