Leedulaste juhendaja noris Pohlakuga tüli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak
Aivar Pohlak Foto: Viktor Burkivski

Jalgpalli Balti turniiril läks Eesti ja Leedu vahel toimunud kolmanda koha kohtumise järel ka kergeks naginaks, kui leedulaste peatreener Csaba Laszlo soovis oma frustratsiooni välja elada.

Eesti Jalgpalliliidu presidendi Aivar Pohlaku kirjelduse kohaselt soovinuks  Laszlo temaga suisa käsitsi arveid klaarida. Leedu meeskonna liikmed jõudsid siiski juhendajat rahustama ning seejärel kostusid üle nende huulte ka vabandavad sõnad.

Reedel Lätilt sauna saanud ja lõpuks turniiril väravata jäänud leedulased hakkasid end lõpuminutitel välja elama toorutsemise teel. Nii sai Eesti sarnaselt Soome-mängule ka seekord tegutseda viimastel minutitel arvulises ülekaalus, kui teise kollase kaardiga oli platsilt saadetud Tadas Kijanskas.

Mängujärgselt viitas ka peatreener Tarmo Rüütli leedulaste suutmatusele kaotusega leppida. «Ei tea, kas nad on nii ära hellitatud või mis, aga hoiak oli neil küll selline, et kõik on nende vastu. Pidevalt oldi kahe mehega ümber abikohtuniku ja eks seal sõnalist osa tuli ka korralikult,» kirjeldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles