Saarepuu täit rahulolu ei tundnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anti Saarepuu(vasakul)
Anti Saarepuu(vasakul) Foto: Toomas Huik

Libereci MMi sprindis eestlaste parimana seitsmenda koha saanud Anti Saarepuu polnud oma esitusega täielikult rahul, sest tema eesmärgiks oli pääs A-finaali.

«Veerandfinaal oli väga raske. Sinna läks palju energiat, hetkekski ei ei saanud hinge tõmmata. Pidevalt pidin rootslase rünnakut blokeerima,» nentis Saarepuu, kes seetõttu poolfinaalis lõivu maksma pidi.

«Poolfinaalis olid jalad juba nii kanged, et seal läks endal raskeks. Otsustasin end B-finaali jaoks hoida,» sõnas Saarepuu, kelle taktika B-finaalis oli kohe teistel eest ära sõita. «Õnneks suutsin oma positsiooni hoida. Viimasel sirgel andsin endast veel nii palju kui suutsin.»

Seni ongi just Saarepuu kõikidel tiitlivõistlustel sprinteritest parim olnud. «Ma ei teagi mis minu fenomen on. Suudan täielikult tiitlivõistlustele keskenduda. Uskusin endasse ja tegin oma tööd. Rohkemat polegi vaja.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles