Video: Oklahoma jõudis NBA finaalist võidu kaugusele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant on viinud Oklahoma City Thunderi NBA finaali lävele.
Kevin Durant on viinud Oklahoma City Thunderi NBA finaali lävele. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA jõudis finaalist ühe võidu kaugusele Oklahoma City Thunder, kes alistas kolmandat korda järjest San Antonio Spursi, seekord numbritega 108:103.

Ida- ja läänekonverentsi finaalides on tänavu seni peetud kokku üheksa mängu ning Thunder on esimene meeskond, kes suutnud vastasest võõrsil jagu saada. Oklahoma klubi parimateks kerkis taas nende staaridekolmik - Kevin Durant viskas 27 punkti, neist 22 teisel poolajal. Russel Westbrook tõi 23 punkti ja andis 12 resultatiivset söötu ning James Harden kogus 20 punkti.

Spursi ei aidanud ka Manu Ginobili 34 silma, 6 lauapalli ja 7 korvisöötu. Tony Parker lisas 20 punkti, Tim Duncan 18 punkti ja 12 lauapalli. Samas tegi Ginobili viis pallikaotust ega tabanud viis sekundit enne lõpuvilet kolmepunktiviset, mis oleks toonud tabloole viigi. San Antonio sai seejuures käesoleval hooajal esmakordselt kolmanda järjestikuse kaotuse.

Oklahomal on võimalus klubi ajaloo esimene finaalikoht kindlustada kolmapäeval, kui mängitakse taas koduväljakul.

Vaata mängu kokkuvõtet SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles