Prantslased: eestlastest on kõige ohtlikum Tarmo Kink

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink.
Tarmo Kink. Foto: Liis Treimann

Täna õhtul lähevad jalgpalliväljakul vastamisi Eesti ja Prantsusmaa ning prantslaste jaoks on tegemist viimase kohtumise enne EM-finaalturniiri.

Lääne-Prantsusmaa piirkondlikus ajalehes (Eesti ja Prantsusmaa kohtuvad Lääne-Prantsusmaa linnas Le Mansis – toim.) Ouest France on lehe tagumisel küljel pühendatud ruumi ka tänasele mängule, kus lisaks ülevaatele on välja toodud ka eeldatavad algkoosseisud ja meeskonna kõige ohtlikumad mängijad.

Prantslaste võtmemängijaks on selle ülevaate puhul märgitud nende Münchei Bayernis palliv ründav äärepoolkaitsja Franck Ribery. Eestlastest on esile tõstetud aga Tarmo Kinki. Lisaks on Eesti koondisele kiitust avaldatud ka hea esinemise eest 2012. aasta EM-valiksarjas, kus jõuti play-off’i.

Prantslased on ennustanud ka eestlaste algkoosseisu ning nende arvamuse kohaselt jooksevad täna väljakule Sergei Pareiko, Enar Jääger, Ragnar Klavan, Taavi Rähn, Taijo Teniste, Tarmo Kink, Konstantin Vassiljev, Aleksandr Dmitrijev, Dmitri Kruglov, Andres Oper ja Kaimar Saag.

Prantslaste eeldatavaks algkoosseisuks pakutakse: Hugo Lloris, Mathieu Debuchy, Philippe Mexes, Adil Rami, Patrice Evra, Yohan Cabaye, Alou Diarra, Florent Malouda, Franck Ribery, Karim Benzema, Samir Nasri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles