Hazard valis Unitedi asemel Chelsea

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard (paremal) kohtumises Inglismaa vastu.
Eden Hazard (paremal) kohtumises Inglismaa vastu. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea teatas eile, et noor Belgia jalgpallur Eden Hazard liitub nende klubiga. Mängija ise oli juba varem Twitteris teatanud, et kolib Londonisse, kuid klubi ametlik kinnitus saabus eile.

Hazard avalikustas, et tema viimane valik uue koduklubi osas oli Manchester Unitedi ja Chelsea vahel. Lõpuks kaldus kaalukauss Londoni meeskonna poole, kui 21-aastane mees rääkis isiklikult klubi omaniku Roman Abramovitšiga.

«Ta on väga lihtne mees ning armastab jalgpalli,» kirjeldas Hazard rikast venelast. «Me olime samal lainepikkusel, ta tahab kinnitada Chelsea positsiooni tipus.»

Hazardi sõnul langes valik selle hooaja Meistrite liiga võitjate kasuks, sest tema arvates on Chelseal parem projekt kui Manchester Unitedil.

Lisaks olid mehest huvitatud ka Manchest City, Tottenham ja Arsenal.

Hazardi jaoks sai otsustavaks Chelsea triumf Meistrite liigas. «Kui ma nägin neid võitmas Euroopa suurimat karikat, siis küsisin endal, et miks mitte valida Chelsea,» rääkis belglane The Telegraphile.

Hazardi endine koduklubi Lille teenis ülemineku pealt 38 miljonit naela. Lisaks on Chelseaga liitunud veel sakslane Marko Marin ning väidetavalt on 90% kindel ka brasiillase Hulki toomine Portost Chelseasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles