Vettel saab esimesena uut tänavarada proovida

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kreeklaste mõte vormel-1 etapi korraldamisest teoks saab, võib Sebastian Vettel ühel päeval kihutada ka Ateena tänavatel.
Kui kreeklaste mõte vormel-1 etapi korraldamisest teoks saab, võib Sebastian Vettel ühel päeval kihutada ka Ateena tänavatel. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja valitsev maailmameister Sebastian Vettel saab esmaspäeval esimesena läbida New Jersey tänavaraja, mis loodetakse 2013. aastal lülitada F1-kalendrisse.

Vormelisarja kommertsõiguste omanik Bernie Ecclestone avaldas hiljuti kartust, et Grand Prix of America nime kandev etapp võib edasi lükkuda, kuna korraldajad pole suutnud varasematest tähtaegadest kinni pidada. Maailmameistri kohalekutusmisega üritatakse nüüd jälle endale positiivset tähelepanu tõmmata.

Nädalavahetusel toimuvalt Montreali etapilt otse USAsse lendav Vettel ei läbi 5,2 kilomeetri pikkust rada siiski mitte Red Bulli vormelautoga, vaid Infiniti kupeega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles