Võrkpalli Balti liigas algab medalitejaht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri libero Asko Esna.
Selveri libero Asko Esna. Foto: Raigo Pajula

Kuigi homme algavad võrkpalli Balti liigas veerandfinaalmängud, ei plaani Pärnu VK peatreener Andrei Ojamets hoolealuseid homseks esimeseks kohtumiseks tiitlikaitsja Tallinna Selveriga üles kütta.

«Tegemist on piisavalt kogenud mängijatega, kellele ei pea meelde tuletama, millisesse faasi on hooaeg jõudnud,» lausus Ojamets volley.ee-le. «Mina pean Eesti meistrivõistlusi Schenkeri Liigast tähtsamaks. Schenkeri Liiga on emotsionaalsem, kuid esikohaga mingit boonust, näiteks eurosarjakohta ei kaasne. Võimalikke uusi sponsoreid hea esinemine liigas vaevalt toob, kuna kogu raha on koondunud Tallinna ja Tartusse.»

Kahe võiduni peetava seeria avamäng peetakse homme kell 18.00 Pärnus, teine ja vajadusel ka kolmas kohtumine toimub laupäeval-pühapäeval Kuressaares, kuna Selveri kodusaalis Audenteses toimuvad samal ajal Eesti meistrivõistlused standardtantsudes.

Veerandfinaalide paarid
Pärnu VK – Tallinna Selver
Valio Võru – Riia Lase
TTÜ – Tartu Pere Leib
Ozolnieki Biolars – Kuldiga Elvi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles