Video: NBAs selgus esimene finalist

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oklahoma City Thunderi mängujuht Russell Westbrook ja tema San Antonio Spursi ametivend Tony Parker.
Oklahoma City Thunderi mängujuht Russell Westbrook ja tema San Antonio Spursi ametivend Tony Parker. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA selgus esimene finalist, kui Oklahoma City Thunder alistas Läänekonverentsi finaalseeria kuuendas mängus San Antonio Spursi 107:99.

Oklahoma meeskonna resultatiivseim oli 34 punkti ja 14 lauapalliga Kevin Durant, Russell Westbrook lisas 25 punkti ja 8 lauapalli ning James Harden 16 silma.

San Antonio poolel säras Tony Parker, kelle arvele jäi 29 punkti ja 12 korvisöötu, kuid teisel poolajal suutis ta tuua vaid 8 punkti ja anda 2 söötu. Tim Duncan lisas 25 punkti ja 14 lauapalli ning Stephen Jackson 23 silma.

Oklahoma jaoks on see esimene kord liiga finaali jõuda. Kui meeskond veel Seattle´is asus, mängiti viimati finaalis hooajal 1995/96.

«Mängu saatuse otsustas nende kaitsemäng teisel poolajal,» ütles San Antonio tagamees Manu Ginobili. «Me ei saa kunagi olema nii energilised ja kiired kui nemad.»

Idakonverentsi finaalseeriat on Boston Celtics Miami Heati vastu juhtimas 3:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles