Karpak ja Rammo jätkasid MK-etappi tõusvas joones

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak
Deniss Karpak Foto: Mark Lloyd

Suurbritannias Weymouthis jätkuval purjetamise kuuendal MK-etapil tõusis Deniss Karpak 15. ja Karl-Martin Rammo 22. kohale.

Täna valitsenud tugeva vihma ja puhanguti kiiruseni ligi 20 m/s ulatunud tuule oludes peeti Finn-klassile vaid üks võistlussõit. Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) lõpetas selle 16. tulemusega ning paikneb 44 mehe konkurentsis 15. positsioonil. Kõrgeimal kohal on endiselt britt Giles Scott.

Laser-klassis alustati finaalsõitudega, mis kuldgruppi pääsenud Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) resultaatide seeriasse  tõid juurde 29. ning 13. koha. Sportlane on hoidmas kokku 96 võistleva mehe seas 22. asetust. Juhtima on tõusnud austraallane Tom Slingsby.

Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi) sai tänasel võistluspäeval kirja 21. koha. Puusta on hetkel 43 RS:X naiste klassis võistleva purjelauduri seas 29. kohal. Liidripositsioonilt jätkab poolatar Zofia Noceti-Klepacka.

Meeste RS:X klassis lõpetas Johannes Ahun (Noblessneri JK) päeva esimese sõidu 58 mehe hulgas 38. kohaga, kuid teises sõidus finišit kirja ei saanud. Sportlane paikneb seni peetud kaheksa sõidu kokkuvõttes 49. positsioonil. Esikohta hoiab jätkuvalt prantslane Julien Bontemps.

Laser Radial-klassi hõbelaevastik, kus jätkab regatti ka Anna Pohlak (TJK) täna tugevas tuules merele ei läinud. Pohlak paikneb hetkel 54. kohal. Kuldgrupp seilas kaks sõitu ning üldkokkuvõttes juhib klassis 70 naise seas hiinlanna Lijia Xu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles