Taaramäe: nagu kadakas oleks püksis olnud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: Margus Ansu

Dauphine’i velotuuri eilsel eraldistardietapil enda kohta kahvatu tulemuse teinud Rein Taaramäe tunnistab oma blogis, et sunnitud võistluspausi järel napib veel vastupidavuslikku jõudu ning sõit käis tahtejõu varal.

«Esimesed 15 km tundus nagu OK, kuid siis oli tunda, et jalgade asemel on makaronid.
Sõitsin siiski enda eraldistardi korralikult keskendunult lõpuni ja kokkuvõttes olin 63. Umbes 20 km enne lõppu, kui Brajkovic minust mööda sugas, sain korraliku moraalse kangi,» kirjutab Taaramäe.

Eestlane katsetas Prantsusmaal ka uut ratast ja sõidukombinesooni, mis vajavad mõlemad veel täiustamist. «Lisaks oli rattaga tegu, st. peps valutas, sest sain testida Looki uut TT-prototüüpi ning possa oli nii ja naa. Tööd on vaja veel teha! Valge kombe sain ka ära proovida, kuid toogi anti liiga suur ja püksipõhi oli nii valus nagu oleks kadakas püksis olnud!» kirjeldab eestlane.

«Muidugi unistasin paremast sõidust, aga sellest võrrist hetkel rohkem võtta pole.
Võin lugeda tänase eraldi üheks õudsemaks, sest kui tahtmist on, aga pura pole, siis on jalgades ainult valu, mida läbi oma tahtejõu kannatada tuleb,» märgib ta.

Loe Taaramäe täispikka postitust paf.com blogist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles