Zelinski: Floraga tuleb kuue punkti mäng

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati kohtusid FC Levadia ja FC Flora omavahel täpselt kuu aega tagasi karikasarja poolfinaalis, kus penaltiseeria järel jäi peale Levadia.
Viimati kohtusid FC Levadia ja FC Flora omavahel täpselt kuu aega tagasi karikasarja poolfinaalis, kus penaltiseeria järel jäi peale Levadia. Foto: Raigo Pajula

Lisaks suurele jalgpallile ehk EMil jäkub homme ka Eesti meistriliiga, kus pärastlõunal lähevad vastamisi vanad vihased rivaalid FC Flora ja FC Levadia.

Enne kell 14.00 Flora koduväljakul algavat kohtumist on mõlemal meeskonnal 34 punkti, kuid Flora asub teisel, Levadia kolmandal positsioonil. Ka liidril Nõmme Kaljul on sama arv silmi, ent võrreldes pearivaalidega üks matš varuks. Tänavu on Flora ja Levadia kohtunud kahel korral. Esimesel puhul tehti 1:1 viik, teisel alistas Levadia Evald Tipneri karikavõistluste poolfinaalis Flora penaltitega.

«Kindlasti võib mäng tulla väga üllatusterohke, kuna kahenädalane mängupaus viis mõlemad meeskonnad koondiste lainele ja korralikku ettevalmistust selleks mänguks teha oli raske,»  analüüsis Flora peatreener Martin Reim. «Eks mäng näitab, kummale võistkonnale see mängupaus kasuks tuli.»

Levadia abitreener Indrek Zelinski: «Ees ootab kuue punkti mäng. Oleme FC Floraga täpselt ühel pulgal ja laupäevase kohtumise võitja saab edasiseks olulise eelise. Kõik mängijad mõistavad mängu tähtsust ja kedagi pole tarvis eraldi motiveerida. Proovime kaitse korras hoida ja oma võimalused ära kasutada.»

Kell 14.00 alustatakse ka paarides Tartu JK Tammeka – FC Viljandi, JK Sillamäe Kalev – FC Kuressaare ja Narva JK Trans – JK Tallinna Kalev. Flora – Levadia mängust teeb TV6 otseülekande, Sillamäel toimub Starmani vutipidu. Kell 16.30 lüüakse pall lahti mängus Nõmme JK Kalju – Paide Linnameeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles