ManU valmistub suureks üleminekuks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Modric palliga.
Luka Modric palliga. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi valmistub suureks üleminekuks, kui EM-finaalturniiri järel soovitakse meeskonda tuua Tottenhami poolkaitsja Luka Modric.

Tänavu Inglismaa liigas teiseks jäänud ManU soovib anda Manchester City’le vastulööki ning eelkõige vajab tugevdamist nende poolkaitse.

Modric soovib väidetavalt oma tuleviku osas selgusele jõuda pärast EM-finaalturniiri ning Tottenham soovib mehe eest teenida vähemalt 42 miljonit eurot. ManU on valmis praeguse seisuga maksma Horvaatia koondislase eest aga 30 miljonit eurot ja erinevate lisadena veel kuus miljonit eurot juurde.

Kuigi sel nädalal ostis ManU 20 miljoni euro eest jaapanlasest poolkaitsja Shinji Kagawa, siis meeskonna fännid soovivad ka ühte tõsiselt suurt ostu.

Eelmisel suvel seostati Modricit pikalt Londoni Chelseaga, kuid lõpuks tehingust asja ei saanud. Tulevaks hooajaks ei õnnestunud Tottenhamil taas Meistrite liigasse jõuda ja väidetavalt on klubist seetõttu mitmed tähtmängijad lahkumas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles