Läbi aegade üks oodatumaid poksimatše on teoks saamas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather
Floyd Mayweather Foto: SCANPIX

Juba mitmeid aastaid on avaldatud lootust, et poksiringis läheksid vastamisi ameeriklane Floyd Mayweather ja Filipiinidelt pärit Manny Pacquiao.

Senistel kordadel pole mehed suutnud omavahel kokkuleppele jõuda dopingureeglite või raha jagamise osas. Praegusel hetkel on näiteks takistavaks teguriks aga Mayweatheri vanglakaristus. Ameeriklane asus eelmisel nädalal Nevadas kandma 90 päeva pikkust vanglakaristust koduvägivalla eest, kirjutab The Guardian.

Pacquiaol seisab laupäeval aga Las Vegases ees matš Timothy Bradley’ga. Samas mõtleb Filipiinidelt pärit poksikuulsus juba aga võimalikule matšile Mayweatheriga.

«See on see, mida fännid tahavad. Isegi minu lapsed on avaldanud soovi, et ma enne karjääri lõpetamist temaga ikkagi poksiksin,» teatas Pacquiao.

Pacquiao on senise karjääri jooksul pidanud 59 matši ning on nendest võitnud 54. Maywather on samas võitnud kõik oma 43 matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles