Hispaania ründaja lubab Balotellit kaitsta

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Hispaania koondise ja Sevilla ründaja Alvaro Negredo rääkis, et kui Itaalia ründaja Mario Balotelli peaks rassistlike solvangute tõttu otsustama platsilt lahkuda, siis tema toetab itaallast täielikult. Hispaania ja Itaalia peavad oma Euroopa meistrivõistluste avamängu täna kell 19.

UEFA president Michel Platini on varem öelnud, et kui mängija peaks ilma kohtuniku loata platsilt lahkuma, siis karistab kohtunik teda vastavalt jalgpalli reeglitele kollase kaardiga.

Balotelli on varem lubanud, et kaob koheselt platsilt, kui kuuleb rahva seast tema nahavärvi solvavaid hüüdeid. Tegelikult tohib aga platsilt lahkuda ainult kohtuniku loaga ja mängu lõpetamise õigus on samuti ainult kohtunikul.

Negredo rääkis goal.com-ile, et Balotelli selline reaktsioon täiesti normaalne. «See on mõistetav, et mängijad tunnevad ennast solvatuna ning mina kaitsen neid igal võimalusel,» arutles ta.

Negredo sõnul on nad rassismi probleeme arutanud ka oma meeskonnasiseselt lõunalauas. «See ei ole üldse mugav teema millest rääkida. Rassism ei tee head ühelegi riigile ega meeskonnale,» rääkis Hispaania ründaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles