Vesik ja Kollo jäid Tartus löömatuks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesik.
Rivo Vesik. Foto: fivb.org

Rannavõrkpalli Grand Prix sarja Tartus peetud esimese etapi võitsid Rivo Vesik - Kristo Kollo, järgnesid Argo Arak - Kaarel Kais ja Maksim Petrov - Aleksei Povjakel.

Laupäeval selgusid spetsiaalselt Tartu Raekoja platsile rajatud väljakul ja Pepleri tänava liivaväljakutel kuus parimat paari, mis pidasid kohamängud pühapäeval (Raekoja platsil). Kokku alustas turniiri 15 duot ning otse poolfinaali pääsesid võidult-võidule liikunud Vesik - Kollo ning teise paarina Arak – Kais, vahendab volley.ee.

Läbi veerandfinaali kindlustasid koha poolfinaalis Karl Jaani - Rain Raud ja Petrov - Povjakel, kes olid üle vastavalt Oliver Venno - Olari Vennost ja Urmas Piik - Mart Tiisaarest. Esikohamängule tagasid koha poolfinaali 2:0 võiduga Vesik - Kollo ning seni samuti vaid võite tunnistanud Arak - Kais. Pronksised autasud teenisid Petrov - Povjakel, kui Jaani - Raud pidid vigastuse tõttu 3.-4. koha mängust loobuma.

Vesik - Kollo võitsid finaalis Arak - Kaisi 2:0 (12, 19) . Reedel Moskva suure slämmi etapi kvalifikatsioonis ühe võidu ja kaotuse teeninud Vesik - Kollo Tartus ühtegi geimi ei kaotanud ning tagasid nelja kindla võiduga esikoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles