Taaramäe ähvardab identiteedivarast politseiga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Said Haddou (paremal) võidust hoolimata oli Rein Taaramäe vormiga rahul.
Said Haddou (paremal) võidust hoolimata oli Rein Taaramäe vormiga rahul. Foto: Margus Ansu

Jalgrattur Rein Taaramäe on hädas identiteedivargaga. Nimelt on keegi loonud suhtlusportaalis Twitter konto, kust Taaramäe nime alt postitusi tehakse. Rattur lubab postituste jätkumisel asja politseile üle anda.

«Tere, keegi rumal inimeseloom, kes kasutab Twitteris kontot nimega Rein Taaramäe ning toob inimesteni mina-vormis uudiseid,» kirjutab Taaramäe oma Ratta-Rambo blogis.

«Teadmiseks, et kui see konto sellises vormis edasi eksisteerib ja tweetid mina-vormis edasi ilmuvad, siis minul tulevad sellest probleemid. Konto jälgijad on maailma suurimate spordiuudiste reporterid, erinevate tiimide bossid ja paljud tuttavad ning fännid. Soovitan Teil see konto kiiresti sulgeda. Kui ma reedel Eestisse jõuan ja selline konto endiselt eksisteerib, siis pöördun ma politseisse.»

«Ma eelistan Teid hoiatada blogi kaudu, sest mul ei ole viitsimist sellise mõttetu prahi peale oma pead vaevata. Minu blogis üksteisest arusaamine on lihtsaim variant. Teadmiseks kõigile, et Rein Taaramäel ei ole Twitterit ega ka Facebooki ning muudes suhtlusportaalides kasutajaid. Mul on ainult oma blogi, mis kuulub täielikult minu fännidele ja eesti ajakirjanikele,» lisab Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles