Schweinsteiger jääb Hollandi vastu pealtvaatajaks?

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joachim Löwil on seoses Schweinsteigeri konditsiooniga mõtlemisainet.
Joachim Löwil on seoses Schweinsteigeri konditsiooniga mõtlemisainet. Foto: SCANPIX

Kuigi Müncheni Bayerni ja Saksamaa koondise keskväljamaestro Bastian Schweinsteiger tegi algarupimängude esimeses voorus Portugali vastu hea mängu, ei pruugi ta teise vooru mängus osaleda.

Saksamaa koondise peatreenerile Joachim Löwile valmistab muret keskpoolikus mängiva Bayerni asekapteni füüsiline konditsioon – hooaja teises pooles veetis Bastian Schweinsteiger üsna pika perioodi platsilt eemal. Kuigi hooaja lõpuks oli ta tagasi klubi algkoosseisus, vaevasid vigastusprobleemid teda ka vahetult enne suurturniiri. Just nende probleemide tõttu pole Löw kindel, kas viimasel ajal Saksamaa koondise juures nii tähtsat rolli täitnud staar peab vastu kaks mängu nii väikese vahega.

Samas ei tekitaks Schweinsteigerile puhkepäeva andmine sakslaste fännidele just liialt peavalu, kuna pingilt on võtta samuti Müncheni Bayernis hea hooaja teinud Toni Kroos. Esimeses mängus teenis Kroos kõigest viis minutit mänguaega vahetades mängu lõpus välja Mesut Özili.

Saksamaa mäng Hollandiga on väga suure tähtsusega. Kuna hollandlased oma esimese mängu kaotasid vajavad nemad sellest mängust võitu. Kaotus saadaks Oranje mängijad asju pakkima, samas kui sakslastel oleks võimalik kindlustada koht veerandfinaalis. See oleks võimalik juhul kui Portugal ei suuda teises sama vooru mängus Taanit alistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles