Järv pidi dopinguprotsessil aru andma suhtlusest FISiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu ja Jüri Järv mullusel pressikonverentsil.
Andrus Veerpalu ja Jüri Järv mullusel pressikonverentsil. Foto: Priit Simson

Šveitsis Lausanne’is asuvas Rahvusvahelises Spordiarbitraažis arutatakse kahekordse olümpiavõitja Andrus Veerpalu dopingujuhtumit.

Eile andis tunnistusi Jüri Järv, kes skandaali lahvatades töötas Eesti Suusaliidu peasekretärina, ent sügisel ametist lahkus. «Minu küsimused puudutasid kommunikatsiooni Rahvusvahelise Suusaliidu FISiga,» selgitas Järv intervjuus Kuku raadiole. «Ma pole varem sellises olukorras olnud, aga kohtutes ilmselt tavapärane, et küsitletakse nii kaitsja kui süüdistaja poolt ja tuleb vastata küsimustele, muud polegi.»

Küsimusele, kas tagantjärele mõeldes on midagi, mida tulnuks toona teisiti teha, vastas Järv: «Ma ei saa sellele küsimusele vastata. Seal oli nüansse, aga ma kahjuks ei saa seda rohkem täpsustada, see võib seda juhtumit mõjutada.»

Järv jäi napisõnaliseks ka siis, kui temalt küsiti, millist otsust ta ootab. «Eks me kõik loodame, et see tuleb positiivne, aga ma ei tahaks spekuleerida ja väga ei saa ka,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles