Koolisõitja Dina Ellermann sai Tamperes esikoha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dina Ellerman hobusel Royal Pokemon.
Dina Ellerman hobusel Royal Pokemon. Foto: Peeter Lind

Koolisõitja Dina Ellermann saavutas Soomes peetud koolisõiduvõistlusel Tampere Dressage Festival hobusega Landy's Akvareli võidu muusikalises vabakavas.

Ellermanni ja Akvareli tulemuseks Intermediate I tasemel peetud vabakavas oli 71,417 protsenti. Võistlusest võttis osa 13 paari ning teise koha protsendiks oli 70,333. Samuti Eestit esindanud Tiina Kruusmanni ja Stallone sooritus tõi võistluspaarile tulemuse 62,292 protsenti, mis andis 12. koha.

Esimesel võistluspäeval peetud PSG programmis sai Ellermann Akvareliga 26 paari hulgas 4. koha tulemusega 65,570 protsenti, hobusega Andreo aga kaheksandaks. Tiina Kuusmann ja Stallone olid samas klassis 16. kohal.

Samuti võtsid Ellermann ja Royal Pokemon osa avatud M-klassist, kus võisteldi kolmes võistlusskeemis (CCI / CIC *** tase) ning saavutati 38 osaleja seas kõrge kolmas koht tulemusega 63,600 protsenti. 7-aastaste hobuste klassis pälvis Ellermann 19 paari seas 7. ja 8. koha vastavalt hobustega Royal Pokemon ja Andreo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles